sobota 1. augusta 2009

NIEčO PRE NAS čO TRPIME NP...(PPP)

Musíš sa naučiť papať- pravidelne. Potom čosi ako nutkavé prejedanie sa prestane existovať. čo myslíš že sa deje, keď sa nenaješ v tvojom tele? Dostane šok, nerozumie prečo ho týraš hladom a tak pri prvej príležitosti zožerieš úplne všetko a potom prídu výčitky- pretože to nie je normálne jedenie ale doslova žranie a potom dokolečka. Daj telu pravidelný prísun potravy a žiadne nutkavé prejedanie sa nebude. Každá kočka s ppp sa musí naučiť stravovať poriadne a pravidelne- inak nad ppp nevyhráte, to mi môžte veriť. Ak sa bojíte, že priberiete tak práve naopak, a nie je dôležité koľkokrát jete- myslím z hľadiska pribratia, je dôležitá skladba potravín, zloženie, je dôležité čo jete, lebo ak jete shity z tých priberáte a vaše telo z toho nič nemá, jedzte zdravé veci, ktorými telu dodávate živiny, také jedlo strávi na 100% a nebudete mať ani depky. Môžte jesť toto :

Jogurty, najmä Pro-bio ( Nízkotučný jogurt nie je lepší na chudnutie a pre zdravie ako obyčný)

Kefír, acidofilné mlieko- Upraví vám trávenie, zmizne nafúknuté veľké brucho

Zelenia, ovocie

Ryža natural

celozrnné cestoviny

olivový olej

orechy - vlašské

celozrnné pečivo

med

strukoviny (veľmi dobré je jesť strukoviny, lebo vás zasýtia na dlhý čas, nie ste hladné)

kuracie mäso

ryby

zeleninové polievky

no a príjem tekutín! Vaša váha vydeliť 20= váš denný príjem tekutín- uprednostňujte čistú vodu alebo bylinkové nesladené čaje.

Toto je iba pre tie, ktoré majú skutočne záujem, s tými, ktoré sa chcú i naďalej točiť v bludnom kruhu svojej ppp, nekomunikujem, pretože sa nechám zatiahnúť do ich nekonečného kruhu a depiek. V prvom rade musíte chcieť čosi spraviť, kto nechce, tomu nik a nič nepomôže. No nestačí iba chcieť, musíte aj konať, nie iba o tom hovoriť. To čo máte a v čom žijete je síce čosi čo dôverne poznáte a viete v tom žiť, ale sami vydíte, že vás to neuspokojujete, zmena je nutná a zmeny sa netreba báť. Zvyknete si- trvá to tak cca 14 dní, kým sa telo nastaví na nový režim a potom to bude automatika- zvyk je železná košeľa a každý (zlo)zvyk sa dá prekonať a napraviť.

prajem Vam resp. NAM vela silnej vôle... dajte mi vediet ako dopadnete pretoze ja od zajtra začinam...

Žiadne komentáre: